Camping

Minicamping de Vuurtoren ligt aan de rand van het gezellige dorp Westkapelle in Zeeland. De camping is aangesloten bij Vekabo en is gelegen achter de boerderij. Vanaf de weg herkent u ons aan het grote bord in de wei. De vuurtoren vormt altijd een duidelijk herkenningspunt. De minicamping is omgeving door bomen en heggen en is daardoor mooi groen en heerlijk rustig. Wakker worden van de fluitende vogels: prachtig om zo de natuur te ervaren! U vindt de camping op het erf van de familie Cijsouw. Zij heten u van harte welkom in het Zeeuwse!

Eigenaresse van de camping: Leuntje Cijsouw
Eigenaresse van de camping: Leuntje Cijsouw
Het woonhuis van de familie Cijsouw op het erf van de camping.
Het woonhuis van de familie Cijsouw op het erf van de camping.

Standplaatsen

De standplaatsen zijn ongeveer 350 m2 groot en er is een ruime parkeerplaats. Het nieuwe sanitair heeft vloerverwarming en er is geen muntensysteem voor het gebruik van de douches. Er zijn een wasmachine, wasdroger en een koelkast voor gezamenlijk gebruik. De standplaatsen zijn voorzien van vlonders die als terras te gebruiken zijn of als vloer in de voortent. En uiteraard kunt u gratis gebruik maken van WIFI. Iedere standplaats beschikt over 10 Amp. (duurzame) elektriciteit. Foto’s van de camping, het sanitair, de standplaatsen en de omgeving vindt u in het fotoalbum.

Veel ruimte voor alle standplaatsen op de camping.
Veel ruimte voor alle standplaatsen op de camping.
Een standplaats op de camping.
Een standplaats op de camping.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. De camping is omgeven door prachtige natuur en dat houden we graag zo! Daarom wordt alle elektriciteit op de camping geproduceerd door zonne-energie. Ook het verwarmen van het water gebeurt met zonnepanelen.

Dieren

Omdat wij het verblijf op onze minicamping voor iedereen plezierig willen houden zijn honden onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Op de camping moet uw hond constant aangelijnd zijn en uitlaten kan enkel buiten de boerderij. Op het strand kunt u echter (op bepaalde tijden) uw hond lekker los laten lopen, spelen en ravotten. Voor meer informatie hierover kijkt u op de website van Strand Exploitatie Veere.

Natuur

Bij de inrichting van de minicamping is rekening gehouden met vogels: zonnebloemen om de zaden te eten en er zijn broedkastjes. Bovendien is er een vogeldrinkput aangelegd.  Geregeld kunt u de spechten horen ‘lachen’ en ‘timmeren’. Op de camping is een natuurinformatiepunt ingericht, waar u op uw gemak van alles te weten kunt komen over de natuur rondom.