Reserveren

Nieuw: winterkamperen

Het is dit jaar voor het eerst mogelijk om ook tijdens de wintermaanden naar Minicamping de Vuurtoren te komen. Meer informatie zie: Winterkamperen   Informeer naar de mogelijkheden voor privé sanitair. 

– Maximaal 2 caravans/campers/tenten samen te reserveren

– Honden: maximaal 2 honden per reservering, honden dienen constant aan de lijn te blijven en uitlaten is alleen toegestaan
langs de openbare weg (+/- 400 meter / 6 minuten wandelen vanaf uw plaats). Ook plassen is op het hele terrein niet toegestaan. 

– Check-in
in de winterperiode: vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur, check-out is 11.00 uur
vanaf 20 maart: tussen 14.00 uur en 20.00 uur en check-out is 11.00 uur

– Als u een annuleringsverzekering wilt, dient u die apart af te sluiten.

Reserveren voor het zomerseizoen van 2021 is mogelijk vanaf 1 januari 2021 

Door middel van onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een reservering aanvragen voor een plaats op onze minicamping. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de reservering te bevestigen. Mochten wij op de gewenste datum volgeboekt zijn zullen we een alternatief met u bespreken. Indien u nog vragen heeft voorafgaand aan het reserveren kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Naam:
  Adres:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Land:
  Emailadres:
  Telefoonummer:
  Over uw reservering:
  Datum aankomst:
  Datum vertrek:
  Kampeerplaats voor:
  Afmeting:
  Aantal personen:
  Huisdieren:
  Bent u al eens gast geweest? JaNee
  Informeren of reserveren? ik wil graag definitief reserveren indien er in bovenstaande periode nog plaats is.ik wil graag informeren of er bovenstaande periode nog plaats is